Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Food for thought



    Cu ceva timp in urma toata lumea shareuia pe facebook articolul despre cersetorii cu copii in brate. Si pe buna dreptate ne oripilam cu totii la gandul ca ar exista oameni dispusi la asemenea gesturi extreme pentru bani. Retele bazate pe exploatarea celor mai vulnerabili dintre oameni, copiii.
 
Marea majoritate ne bucuruam ca nu dam bani cersetorilor pentru a nu contribui astfel la prosperarea acestor retele. Intr-adevar, eu personal, detest cersetoarele cu copii in brate, daca as avea de ales intre a le da 10 lei sau un glont in cap as alege fara ezitare glontul in cap. Pot intelege dependenta de droguri, alcool, etc si cum acestea pot face pe oricine sa ajunga in strada daca trauma ce genereaza respectiva reactie este destul de profunda. Acesti oameni pur si simplu au abandonat lupta cu viata si nu le mai pasa, nu mai au motive sa le pese.....si asta o pot intelege.
     De aici filmuletul de mai sus. Daca, din cand in cand, simtiti nevoia ,ca mine, sa faceti ceva pozitiv pentru cineva mai putin norocos puteti incerca ce face baiatul de mai sus. Oricat de rau ne-ar merge tot ne putem lipsi de niste sandwichuri si va asigur ca niciodata un sandwich nu v-a facut sa va simtiti atat de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu