Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 noiembrie 2013

DMT nu vindeca lasitatea !!!


      In primul raqnd, stiu ca filmuletul de mai sus e de ceva vreme deja pe net, dar voiam sa punctez ca sper ca acest vajnic exemplar de cocalar roman (da , da, roman nu tigan..ca asa ne vad ei, se uita in pasaport si scrie roman) a luat o portie zdravana de cafteala in duba.
     
 Atat insa despre cocalar, azi vreau sa ma refer la vesnicele probleme din Romania. Intamplator acum e la moda RMGC alta data erau altele si in mod cert pe viitor nu vor conteni sa apara noi si noi subiecte de dat ochii peste cap la tv si pe net.
        Deja imbatranim cu totii, nu mai suntem prin scoli sa ne anesteziem cu maximele noastre probleme, la vremea aceea, examene, teste, teze etc...Acum, ca adulti responsabili ce suntem, ne preocupa politica, economia, ce mai descopera oamenii de stiinta si toti suntem experti la toate. Stam la calculator, avem opinii informate, gasim solutii, vrem sa schimbam ceva...din taste.
        Ce nu inteleg oamenii astia e ca nu poti lupta cu astia, nu ai cum, atata vreme cat nu esti dispus sa fii ca ei. Cum sa predici intelegerea, compasiunea, dreptatea si sa ai pretentia cu asta sa rastorni hotia, avaritia, lipsa constiintei? Toate valorile astea ce le ridicam in slavi le putem foarte bine cultiva in noi, pentru cei din imediata noastra apropiere, dar nu isi au locul atunci cand in fata ta stau cei ce iti fura farfuria din fata, cei care te scuipa de fiecare data dupa ce ti-au luat votul.
         Fara violenta, violenta organizata nu martiri ( a se vedea bulgarii ce isi dau foc;ca sa va dau un exemplu aproape de casa) nu se va schimba nimic. De ce? Ca pe conducatori ii doar fix in cot...ei isi fac banu` si aia e. Mai tineti minte ca s-a aruncat unu` in parlament de la etaj? Mai stiti ceva de el? Exact...se vorbeste 2 saptamani, nimeni nu pateste nimic concret si dupa...bussiness as usual.
       

                                    THE END....literally
       
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu